shtereva2Екатерина Щерева – кандидат за общински съветник


Казвам се Екатерина Щерева, на 37 години, родена съм в град Пловдив. Омъжена съм и имам едно дете на 11 години. По професия съм учител в детска градина. В момента работя като директор на ДГ „Синчец“, с. Белозем, до завръщане на титуляра.

От 9 години живея и работя в село Белозем, общ. Раковски. Завършила съм ГХП „Св. СВ. Кирил и Методий“ – средно образование. От 2001 – 2007 г. съм следвала в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ – бакалавър по „Предучилищна педагогика и чужд език“. От 2013 – 2015 г. съм изучавала в същото висше учебно заведение специалността „Комуникативни нарушения на развитието“ – магистър.

За деветте години в професионален план съм реализирала V-та и IV – та професионални квалификационни степени, а в момента уча за III – та. Успоредно продължавам и да се обучавам с Монтесори педагогика. Имам много публикации в списание „Дом, дете, детска градина“, както и няколко участия с доклади на различни педагогически конференции. В професионален план съм кандидатствала за докторант в ПУ „Паисий Хилендарски“ през 2015 година, но трябваше да избирам между детската градина и академичното поприще.

Смятам, че образованието е това, което ни прави личности, мислещи личности. За мен е важно като родител и учител да дам не само нужното обучение на децата, но и да възпитам у тях дух на родолюбие, на семейни и граждански ценности, на морал, на естетика, да умеят да пазят своето здраве и не на последно място любов към природата.

shterevaКато общински съветник ще насоча своите знания, умения и компетентности към всички проблеми свързани с образованието, културата и квалификацията на колегите. Ще се боря за повече социални услуги за самото село, за децата и хората, които имат нужда от това. Знам за повечето наболели проблеми в селото – канализация, пречиствателна станция, транспорта до град Раковски, екологията в района, постоянната мръсотия и набезите на обществени места, и мисля, че избирайки г-н Андрей Кръстев за кмет на Белозем, ще успеем да се справим с тях.

Мисля, че инфраструктурата е важен фактор, но той не е всичко. Нужна е грижа за хората, гласувайте ни доверие, ние сме млади, амбициозни, с образование и милеещи за Белозем!

Подкрепете ни, като гласувате с № 34 за кмет на село Белозем за г-н Андрей Кръстев, а мен с преференция 116, за общински съветник!

Сподели в: